Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ryanair.com

Лоукостер Ryanair відкрив продаж авіаквитків на ще один маршрут: із Києва до польського міста Катовіце, що неподалік Кракова, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Польоти за новим напрямком почнуть виконуватися з 30 жовтня чотири рази на тиждень. Квитки коштують в середньому 33-40 євро.

За маршрутом Київ-Катовіце з 2009 року літає угорська компанія Wizz Air, конкурент ірландського перевізника у категорії лоукостів.

Ryanair також літає з Києва до Кракова і ще п’яти міст Польщі: Бидгощі, Гданська, Варшави, Познані та Вроцлава.

Перельоти до Катовіце виконуватиме дочірня компанія Ryanair Sun, яка восени буде перейменована на Buzz, про що керівництво оголосило сьогодні, 14 березня. Ryanair Sun/Buzz оперує в Польщі і має амбіції стати польським аіваперевізником №1.

В рамках ребрендингу літаки отримають нову жовту ліврею з зображенням бджоли. Стюарди та стюардеси носитимуть відповідну уніформу в жовтих та коричневих тонах і смугасті краватки. Восени планують запустити окремий сайт авіакомпанії Buzz.

Фото: pasazer.com

Нагадаємо, Ryanair з кінця березня перебазується до терміналу F аеропорту «Бориспіль». 24 березня на відкритті відновленого терміналу F пройде легкоатлетичний марафон: бігові доріжки будуть просто на злітних смугах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button