Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23489 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

InterBuildExpo 2019 – професійна подія в галузі будівництва та архітектури, облаштування житла, проектування та ремонту. Це – головний майданчик для обговорення найбільш гострих питань ведення будівельного бізнесу в Україні. На виставці задаються тенденції галузі і вектори розвитку на цілий рік. 

В рамках заходу облаштують спеціальні майданчики:

Локація Міжнародна лабораторія архітектури – професійний комунікаційний простір для архітекторів та дизайнерів. Тут проходитимуть презентації, майстер-класи, лекції найвідоміших архітекторів та дизайнерів України і світу, серед яких Кейс Донкерс (Cees Donkers), провідний архітектор-урбаніст Ейндховена (Нідерланди), Олена Фатєєва, засновниця та керівник творчої майстерні Fateeva Design,  Наталія Олексієнко, керівник майстерні «Еволюційна Архітектура»,  Віргініюс Юозайтіс, архітектор (Литва),  Марко Полетті, архітектор (Італія), Анна Ескіердо, архітекторка, директор проектної компанії АІММ, Сергій Казарянц, директор і головний архітектор Архітектурно-проектної компанії «Раден», Алена Булатая, Interior Design Bureau by Alena Bulataya (Беларусь), Ігор Мартін та Ольга Новікова, Martin’s, Андрій Гутовський, архітектор, дизайнер та багато інших.
19-22 березня, павільйон №3

Локація Фестивалю будівельного сервісуце чотири майданчики у павільйонах №2 та №3. Тут пройдуть майстер-класи з якісного монтажу та використання будівельних матеріалів і конструкцій, презентації, лекції, семінари, демонстрації за тематиками: покрівля; вікна та світлопрозорі конструкції; двері; фарби, штукатурки, фасади; aсtive house. За кожною з тематик розроблено програму, яка одночасно проходитиме на спеціальних майданчиках всі дні виставки. Детальна програма заходу на сайті виставки.
19-22 березня, павільйон №2 та №3

Програма:

Круглий стіл: «Перспективи впровадження будівельного інформаційного моделювання в Україні». Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Будівельна палата України.
19 березня, павільйон №1, конференц-зал №1.

Case study: «Забудовник VS Держава»: хто на кого працює? Новий формат! Що стає на заваді розвитку будівельної галузі та чому інвестори змушені відмовлятись від цікавих та складних проектів? Чому процес отримання дозвільних документів досі захаращений та забюрократизований? Чи можна «подружити» між собою низку реєстрів та як цифрувати процеси? Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», ВRDO.
20 березня, павільйон №1, конференц-зал №1.

Конференція: «Сучасне скло та склопакети у будівництві». Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Асоціація учасників ринку вікон та фасадів.
20 березня, павільйон №2, конф.-зал №9.

Форум Асоціації Міст України Із Сталого Розвитку Територіальних Громад. Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Комітет Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і ЖКГ, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Будівельна палата України, Асоціація міст України.
21 березня, павільйон №1, конеренц.-зал №1.

Семінар: «Теплий та безпечний будинок з Алюпроф». Використання архітектурних алюмінієвих систем Алюпроф для комплектації сучасних будинків, у тому числі системи пасивний будинок, протизламні системи класу RC3, протипожежні системи. Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», компанія «Алюпроф».
21 березня, павільйон №2, конференц-зал №7.

Детальнішу інформацію про InterBuildExpo та її програму заходів можна знайти на офіційному сайтіПри замовленні запрошення на сайті – вхід безкоштовний. Офіційне відкриття відбудеться 19 березня об 11:00.


Місце: Міжнародний виставкой центр

Адреса: Київ, Броварський проспект, 15

Дата: 19-22 березня

Час: 10:00-18:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button