Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація проекту Шулявського шляхопроводу

Вночі 16 березня буде перекрито Шулявський шляхопровід, який почнуть демонтувати 17 березня, повідомляє КМДА.

Спершу демонтуватимуть контактну мережу, опори освітлення, карнизні блоки, консолі тротуарів, далі розберуть асфальтно-бетонне покриття. Демонтаж, як очікують, триватиме до червня.

Одночасно будуватимуть нову конструкцію – неповний чотирилисник з трьома з’їздами, спроектований інститутом «Київдормістпроект». Нагадаємо, петиція про врахування у конкурсі проектів альтернативної розв’язки Віктора Петрука двічі набирала необхідну кількість голосів, але і в Київраді її проігнорували.

До кінця року планують закінчити 158 метрів нового шляхопроводу, 741 метрів доріжок, ліво- та правоповоротні з’їзди, а також реконструювати підземний перехід й завершити благоустрій і озеленення.

Також наприкінці року знесуть ливарний цех заводу «Більшовик» – на його місці буде новий заїзд на шляхопровід.

Повна реконструкція Шулявського шляхопроводу коштуватиме місту близько мільярда гривень. За оцінками, роботи триватимуть 17 місяців.

Схема руху транспорту на час перекриття Шулявського шляхопроводу:

Маршрутки та комунальний транспорт із 17 березня поїдуть за новими маршрутами. З докладною схемою руху громадського транспорту можна ознайомитися тут, а зі зміною руху маршруток – тут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button