Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: relax.com.ua

15 березня Департамент комунальної власності КМДА провів конкурс на право оренди конмплексу будівель Зеленого театру, що поблизу метро «Арсенальна», повідомляє Наш Киев.

Переможцем конкурсу стала компанія «Грін Театр», одним із власників якої є Дмитро Сидоренко, засновник музичного фестивалю Atlas Weekend.

Він запропонував платити за оренду Зеленого театру щомісяця 1,4 мільйона гривень без ПДВ.

У конкурсі брали участь ще дві компанії: «Арстек» і «Гедонізм». Стартова сума оренди складала 63 тисячі гривень.

Примітно, що у 2016 році Зелений театр протягом двох місяців орендувала компанія «Полумонокок», власниками якої спершу значилися кияни Євген Красавцев і той же Дмитро Сидоренко. У 2015 році фірму переоформили на такого собі Івана Сабірова з окупованої частини Донецької області.

Тоді фірма «Полумонокок» не розрахувалася з містом за оренду, яка мала складати 1 мільйон гривень на місяць. Договір оренди розірвали.

У жовтні минулого року у КМДА повідомили, що знову шукають орендаря на Зелений театр для проведення культурних заходів. Орендарями хотіли бачити людей, які «люблять і цінують кіно і які зможуть вдихнути нове життя у цей занедбаний об’єкт».

12 липня у Зеленому театрі має відбутися концерт американського гурту Interpol.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button