Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Uber Green, ITC

Від сьогодні користувачі Uber в Києві можуть замовляти електромобіль замість звичайної автівки. Мінімальна вартість замовлення електрокару становить 55 гривень.

Для замовлення електромобіля в застосунку Uber треба вказати пункт призначення і обрати Green. За цим параметром будуть доступні здебільшого Nissan Leaf, Renault Zoe, Hyundai Ioniq, Tesla S, BMW i3, Chevrolet Volt і Chevrolet Bolt. Зазначають, що в перші дні Green може працювати з перебоями.

Сервіс запрацював поки в кількох містах Європи: Лондоні, Парижі, Ліссабоні, Цюріху та деяких інших. У компанії зазначають, що сервіс покликаний зробити електромобілі доступними для більшої кількості людей і стимулювати розвиток електротранспорту.

Наразі в Києві Uber має 200 електрокарів, повідомляється у прес-релізі компанії.

Читайте також нашу статтю про те, як компанії на кшталт Uber впливають на розвиток міста

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button