Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26304 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ігор Соловей / facebook

Кур’єр Glovo Ігор Соловей показав ажіотаж, спричинений 20 березня сервісом доставки у ресторані Salateira, що на Володимирській 51/53.

«Клієнтам, що прийшли, одразу казали: готові чекати годину? 90% розверталися і йшли. Пощастило, гловери стояли по 50 хвилин. Моє замовлення видали за 25», – пише кур’єр.

Фото: Ігор Соловей / facebook

Працівник розповів, що через черги кур’єрів надворі було важко пристебнути велосипед. Виявилося, що 20 березня стало в Salateira днем безкоштовної доставки від Glovo. У коментарі «Хмарочосу» керівництво гастромережі зазначило, що клієнти дійсно надсилали багато зауваженнь. Натомість в Salateira вже анонсують рішення проблем.

«В планах на найближчий час відкриття центральної кухні, яка буде працювати окремо на доставку», – пояснюють в Salateira. Додають, що згодом біля ресторанів облаштують також велопарковки.

Glovo, натомість, в цей цень вперше дозволив кур’єрам самостійно розпорядитися скасованим замовленням, в якості компенсації за витрачений час. Раніше, пише Ігор, скасовані замовлення необхідно було власним рахунком везти в офіс компанії.

«Якщо замовлення менше ніж на 1000 гривень, можеш з’їсти його сам і не платиш за нього», – розповідає кур’єр про умови у конкурентів Glovo, Uber Eats. Він зазначає, що там такі правила працюють від початку.

Читайте також: Як насправді працюють Glovo і UberEats, та як ці компанії впливають на розвиток міста

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button