Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Стихійне паркування на Софійській площі. Фото: Вадим Кириленко

Комунальні працівники встановили на Софійській площі обмежувачі заїзду, що унеможливило хаотичне паркування у пішохідній зоні. Про це повідомив заступник директора Національного заповідника «Софія Київська» Вадим Кириленко.

«До цього часу ані постійним зверненням заповідника, ані знакам заборони паркування, ані розпорядженню КМДА, ані поліцейським це було не під силу», – зазначив він.

Софійська площа зараз. Фото: Вадим Кириленко

В січні цього року «Київавтодор» провів тендер на капітальний ремонт Софійської площі вартістю 120 мільйонів гривень. У тендері перемогла компанія «Спеціалізована механізована колона №23». Роботи мають бути виконані до кінця 2020 року.

Це не перша спроба прибрати стихійну парковку на Софійській площі. Раніше тут вже встановлювали напівсфери для боротьби з автомобілістами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button