Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відтепер територія площі оточена бетонними напівсферами.

На Софійській площі нарешті встановили перешкоди, які не дають заїхати на площу автомобілем. До цього пішохідна площа використовувалася як великий безкоштовний паркінг. Про це пишуть «Тексти».

У виданні стверджують, що автомобілі з площі прибрали під приводом концерту, присвяченого захисникам Дебальцевого. Водіїв ввічливо просили не заїжджати туди через підготовку до святкування, а в той самий час тривало встановлення напівсфер.

Читайте також: Чому центр Києва перетворився на звалище автомобілів і що з цим робити?

Зазначимо, що використання великих пішохідних площ у якості парковок є поширеним явищем за відсутності міської політики у сфері паркування. Побічним негативним ефектом такого використання є поганий стан плитки, яка не пристосована для інтенсивного автомобільного трафіку, а лише для пішохідного.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button