Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Поряд із Північним мостом і парком «Наталка» завершують будівництво скверу, який стане продовженням Оболонської набережної, повідомляє Вечірній Київ.

Доріжки вимощено ФЕМом, працівники «Київзеленбуду» висадили ялини, сосни, берези та інші листяні дерева віком від восьми років. Також встановили освітлення й полив газонів.

Зараз на газони продовжують завозити чорнозем, також залишилося вимостити з десяток метрів основної променади.

«Біля поки що порожніх клумб ми зустріли керівника КП УЗН Оболонського району Марію Ковальчук з колегами за цікавим заняттям. Вони на натурі звіряли з ескізами місця висадки розсади квітів, підраховували, яка їх кількість знадобиться, де і як сіятимуть траву для газонів», – повідомляє видання.

Внизу біля Дніпра зараз лежать стоси сірої плитки, якою вимощується пішохідна доріжка. В цьому місці парк «Наталка» завершується напівповаленим зеленим будівельним парканом.

Поряд ведуться роботи з будівництва третьої черги парку «Наталка». Комунальні працівники прокладають доріжки.

Міські посадовці називають парк «Наталка» «золотим стандартом» благоустрою. Архітектори пояснили «Хмарочосу», чому це не так.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button