Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Тридцятого березня на виїждженій автомобілістами дорозі в парку на Троєщині з’явилися траншеї, глибина яких подекуди сягає двох метрів. Так група мешканців Троєщини вирішила самостійно боротися із водіями, які, на їхню думку, посилюють вранішні затори на Північному мосту. Ці траншеї вони викопали самостійно лопатами. Містяни, які називають себе «небайдужими громадянами», повідомили «Хмарочосу», що водії займають смуги руху громадського транспорту та велодоріжку.

Траншеї викопали в парку Пам’яті борців за свободу і незалежність України. Статус парку ділянка має з 2001 року, проте благоустрою тут досі немає.

«Частина водіїв, з числа найбільш хитрих, дуже любить об’їжджати затор чи по велодоріжці по вулиці Бальзака, чи по зеленій зоні парку. Перед виїздом зі Skymall утворилася грунтова автодорога, з інтенсивністю в понад 200 машин на годину», – пишуть троєщинці.

Аби вберегти велосипедистів та велосипедну доріжку в незведеному парку кияни самостійно огородили цю ділянку стовпчиками. Автомобілісти, натомість, знищують зелені насадження і вже намагалися зарити ями назад, повідомляють активісти.

Читайте також: Київські водії паркуються у нових «кишенях» на Хмельницького по-старому

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button