Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23271 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: 112.ua

Шостого та сьомого квітня відбудуться два забіги: дев’ятий Київський міжнародний півмарафон та Чемпіонат із півмарафону від Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. У зв’язку з цим буде заборонено рух транспорту, повідомляє КМДА.

З 5:00 шостого квітня до 22:00 сьомого – через споруджувальні роботи буде перекрито рух на Контрактовій площі та прилеглих вулицях. В цей час заборонять пересуватися транспортом:

– на вулиці Межигірській (від Контрактової площі до вулиці Спаської)
– на Контрактоій площі (від вулиці Костянтинівської)
– на вулиці Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вулиці Волоської)
– на вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вулиці Андріївської)

В день проведення марафонів, у неділю, рух транспорту перекриють за напрямками забігів:

Для 21-кілометрового марафону: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – вулиця Ігорівська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст (реверсний рух у полосі зустрічного транспорту) – вулиця Труханівська – Парковий міст – Набережне шосе – вулиця Набережно-Хрещатицька – вулиця Ігорівська – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

Для десятикілометрового марафону: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – естакада з Володимирського узвозу на вулицю Набережно-Хрещатицьку – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Гаванський міст – вулиця Набережно-Хрещатицька – вулиця Ігорівська – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

Читайте також нашу статтю про те, яка користь від марафонів у містах

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button