Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Oleg Krupski

У Вінниці біля міської ради встановили велопаровку. Світлину будівлі опублікував Олег Крупський.

Парковка розрахована на 44 місця для велосипедів працівників ВМР. Керівник розвитку інфраструктури Вінниці Андрій Сорокін повідомляв, що міськрада забезпечить депутатів та чиновників 32 велосипедами та 8 електробайками. При цьому транспорт діставатиметься не всім.

«Швидше за все, це буде для департаментів та комунальних підприємств, робота яких пов’язана з частими пересуваннями, моніторингом міста. Перевагу будемо надавати саме їм», – пояснював Сорокін вінницькому порталу Vежа.

Рендер велопарковки

Площа велопарковки становить 92 квадратних метри. У ній проведено каналізацію та освітлення. Також заплановане облаштування душу в будівлі міськради.

Для відвідувачів муніципалітету встановлять велопарковку на 20 місць.

Проект, за яким місто оснащується муніципальним велопрокатом та його додатковими складниками, підтримує уряд Швейцарії. Розмір іноземної допомоги становить 7,5 мільйона гривень. Умовою співпраці для Вінниці стало саме зведення парковки біля міськради та облаштування душу. Всього у місті мають звести 36 велопарковок для муніципальних закладів, повідомляє Vежа.

Нагадаємо, у Вінниці нещодавно розпочала роботу муніципальна агенція, яка займеться просторовим розвитком міста. Вона опікуватиметься, зокрема, міським плануванням та інтегрованим міським розвитком.

Читайте також нашу статтю про те, як острівці безпеки у Вінниці зменшують кількість ДТП

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button