Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 311 днів. За цей час ми опублікували 26399 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Авторка десертів Надія Манчук. Фото: Vam_bakery

На вулиці Симона Петлюри, 16/108, біля ботанічного саду ім. Фоміна, з лютого працює кондитерська Vam_bakery, в якій готують авторські десерти від бренд-шефа Надії Манчук.

Тістечко-помада і тістечко-жуйка. Фото: Vam_bakery

Тут готують тістечка у формі фотоапарату, серця, помади, бургера та художньої палітри. Так, тістечко-бургер (74 грн) зроблено з макового бісквіта, мусу з кокосового пюре й ананасового компоте.

Тістечко-бургер. Фото: Vam_bakery

Сигара. Фото: Vam_bakery

Сигара (98 грн) – це десерт із чорного шоколаду, фундуку, бергамоту й рому. Чізкейк із сиром брі (84 грн) складається з чотирьох сирів, груші, мусу з пармезану і дор блю на крустильяні з волоського горіху.

Десерт «Сир Брі». Фото: Vam_bakery

Всередині тістечка у вигляді палітри з фарбами (130 грн) – крем-чіз мохіто з м’ятою та лаймом і прошарок апельсинового конфітюру в лимонному мусі.

«Палітра». Фото: Vam_bakery

Антраме «Кулон» (74 грн) готують із зеленої гречки, бананової карамелі, волоського горіху й мусу з ряжанки. Тістечко «Фотоапарат» (130 грн) зроблено з жасмінового мусу, вершкового крему з маскарпоне, японського чаю матя і гранатового желе.

Фото: Vam_bakery

Також у Vam_bakery готують солону карамель, печиво мадлен без лактози, глютену і цукру, кантучіні з фундуком і апельсином, яблучний торт «за бабусиним рецептом», який зверху прикрашають млинцем (155 грн цілий або 57 грн шматочок).

Яблучний торт. Фото: Vam_bakery

З напоїв у кондитерській є кава, молочні коктейлі, чай «Яблучний штрудель», а ще синій чай із квітів кліторії.

Ліворуч чай «Яблучний штрудель», праворуч – синій чай із квітів кліторії. Фото: Vam_bakery

Крім десертів у Vam_bakery випікають власний хліб і варять конфітюри та курди. Також готують сніданки, супи, салати, хумус, і круасани з куркою, лососем або перепелиним яйцем.

Апельсиновий конфітюр. Фото: Vam_bakery

Інтер’єр закладу оформлено у стилі шеббі-шик.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button