У кондитерській біля Ботсаду готують тістечка у формі помади, фотоапарата і жуйки Love is
Бренд-шеф Vam_bakery розробила авторські рецепти десертів.
Бренд-шеф Vam_bakery розробила авторські рецепти десертів.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На вулиці Симона Петлюри, 16/108, біля ботанічного саду ім. Фоміна, з лютого працює кондитерська Vam_bakery, в якій готують авторські десерти від бренд-шефа Надії Манчук.
Тут готують тістечка у формі фотоапарату, серця, помади, бургера та художньої палітри. Так, тістечко-бургер (74 грн) зроблено з макового бісквіта, мусу з кокосового пюре й ананасового компоте.
Сигара (98 грн) – це десерт із чорного шоколаду, фундуку, бергамоту й рому. Чізкейк із сиром брі (84 грн) складається з чотирьох сирів, груші, мусу з пармезану і дор блю на крустильяні з волоського горіху.
Всередині тістечка у вигляді палітри з фарбами (130 грн) – крем-чіз мохіто з м’ятою та лаймом і прошарок апельсинового конфітюру в лимонному мусі.
Антраме «Кулон» (74 грн) готують із зеленої гречки, бананової карамелі, волоського горіху й мусу з ряжанки. Тістечко «Фотоапарат» (130 грн) зроблено з жасмінового мусу, вершкового крему з маскарпоне, японського чаю матя і гранатового желе.
Також у Vam_bakery готують солону карамель, печиво мадлен без лактози, глютену і цукру, кантучіні з фундуком і апельсином, яблучний торт «за бабусиним рецептом», який зверху прикрашають млинцем (155 грн цілий або 57 грн шматочок).
З напоїв у кондитерській є кава, молочні коктейлі, чай «Яблучний штрудель», а ще синій чай із квітів кліторії.
Крім десертів у Vam_bakery випікають власний хліб і варять конфітюри та курди. Також готують сніданки, супи, салати, хумус, і круасани з куркою, лососем або перепелиним яйцем.
Інтер’єр закладу оформлено у стилі шеббі-шик.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті