У кондитерській біля Ботсаду готують тістечка у формі помади, фотоапарата і жуйки Love is
Бренд-шеф Vam_bakery розробила авторські рецепти десертів.
Бренд-шеф Vam_bakery розробила авторські рецепти десертів.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На вулиці Симона Петлюри, 16/108, біля ботанічного саду ім. Фоміна, з лютого працює кондитерська Vam_bakery, в якій готують авторські десерти від бренд-шефа Надії Манчук.
Тут готують тістечка у формі фотоапарату, серця, помади, бургера та художньої палітри. Так, тістечко-бургер (74 грн) зроблено з макового бісквіта, мусу з кокосового пюре й ананасового компоте.
Сигара (98 грн) – це десерт із чорного шоколаду, фундуку, бергамоту й рому. Чізкейк із сиром брі (84 грн) складається з чотирьох сирів, груші, мусу з пармезану і дор блю на крустильяні з волоського горіху.
Всередині тістечка у вигляді палітри з фарбами (130 грн) – крем-чіз мохіто з м’ятою та лаймом і прошарок апельсинового конфітюру в лимонному мусі.
Антраме «Кулон» (74 грн) готують із зеленої гречки, бананової карамелі, волоського горіху й мусу з ряжанки. Тістечко «Фотоапарат» (130 грн) зроблено з жасмінового мусу, вершкового крему з маскарпоне, японського чаю матя і гранатового желе.
Також у Vam_bakery готують солону карамель, печиво мадлен без лактози, глютену і цукру, кантучіні з фундуком і апельсином, яблучний торт «за бабусиним рецептом», який зверху прикрашають млинцем (155 грн цілий або 57 грн шматочок).
З напоїв у кондитерській є кава, молочні коктейлі, чай «Яблучний штрудель», а ще синій чай із квітів кліторії.
Крім десертів у Vam_bakery випікають власний хліб і варять конфітюри та курди. Також готують сніданки, супи, салати, хумус, і круасани з куркою, лососем або перепелиним яйцем.
Інтер’єр закладу оформлено у стилі шеббі-шик.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті