Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автори саундтреку серіаліті «Київ вдень та вночі», пісні «На глибині», гурт Bahroma влаштовують великий тур містами України та Європи на підтримку платівки DOM.

За десятиріччя свого творчого шляху музиканти встигли створити чотири альбоми. Спеціалістом, який керував і контролював якість у процесі створення музики багатьох їхніх композицій став Мілош Єліч – клавішник та аранжувальник українського гурту «Океан Ельзи». За цей період хлопці порадували своїми виступами відвідувачів найголовніших фестивалів України.

Останнім із альбомів гурту Bahroma став збірник під символічною назвою DOM. Як зазначає сам соліст Роман Бахарєв, дім – це «особливе і особисте місце Сили, де не потрібно прикидатись і брехати». У гурті вважають, що саме такими є пісні цього альбому – правдивими та щирими. Для створення альбому музиканти дійсно зняли в аренду на зиму цілий дім і плідно трудились там весь час.

Минулого року гурт Bahroma здійснив всеукраїнський тур у підтримку альбому DOM. Цього разу музиканти розширили межі своїх гастролей та організовують «Повний тур DOM» не лише містами України, а й Європи. Більше інформації про розклад концертів можна отримати тут.

Цей тур матиме циклічну форму – він розпочнеться та закінчиться у Києві. Квитки можна придбати онлайн на сайті квиткового оператора TicketsBox. Їх не обов’язково роздруковувати, а достатньо перед входом лише показати з екрану свого гаджета.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button