Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото надані PR-відділом Річкового вокзалу

27-28 квітня на Поштовій площі відкрився арт-простір на першому поверсі Річкового вокзалу і фудкорт Бухта Food Station.

Фото надані PR-відділом Річкового вокзалу

Приміщення Річкового вокзалу перебувають у процесі реновації. Зараз тут розмістили виставку сучасних художників під назвою Renovation, яка триватиме до 15 травня. Згодом у приміщенні першого поверху планують проводити кінопокази, презентації книг та інші культурні заходи.

Фото надані PR-відділом Річкового вокзалу

Адміністрація Річкового вокзалу запевняє, що під час реновації буде збережно всі фрески та мозаїки.

Фото надані PR-відділом Річкового вокзалу

Сходи на другий поверх Річкового вокзалу. Фото: facebook.com/direct.communication.ua

Фудкорт Бухта Food Station організував засновник фестивалю Ulichnaya Eda Роман Тугашев. На набережній встановили контейнери у портовій стилістиці та столи з парасольками. Вечорами на Бухта Food Station гратимуть діджеї. Тут розташовано такі точки, як М’ясо & Lavash, WOK Factory, Kitaika, Smoked Mexico.

Роман Тугашев. Фото надані PR-відділом Річкового вокзалу

«Наша головна фішка – об’єднання їжі і арт-складової. Насолодившись мистецтвом, люди зможуть через Річковий вокзал потрапити до нас і випити келих просекко, милуючись чудовим краєвидом на Дніпро», – розповів Тугашев Kyiv Maps.

За його словами, середній чек (за страву і напій) складає 150 гривень. Фудкорт працює поки у тестовому режимі.

Фото: Елена Пустовойт

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button