Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 24 днів. За цей час ми опублікували 26884 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із трейлера серіалу Street Food

Із 26 квітня стрімінговий сервіс Netflix почав демонструвати документальний серіал Street Food про вуличну їжу та кухарів в різних країнах.

Перший сезон складається з дев’яти 30-хвилинних серій, присвячених кухарям, які готують вуличну їжу Азії. Через вуличну їжу автори досліджують соціокультурний ландшафт міст, серед яких: Бангкок (Таїланд), Осака (Японія), Делі (Індія), Джок’якарта (Індонезія), Цзяї (Тайвань), Сеул (Південна Корея), Хошимін (В’єтнам), Сінґапур та Себу (Філіппіни).

Так, у першій серії про вуличну їжу Бангкока розповідається про кухарку Джей Фай, яка готує том-ям і крабовий омлет просто неба й отримала за свої інтерпретації традиційної тайської кухні зірку Мішлен.

Серіал Street Food створили Девід Гелб і Браян Макджинн. У 2011 році Гелб зняв документальну стрічку «Мрії Дзіро про суші» про 85-річного суші-майстра Дзіро Оно, який володіє крихітним закладом у тунелі токійського метро (і має три мішленівські зірки).

Читайте також про програму фестивалю Ulichnaya Eda в цьому сезоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button