Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Михайло Петелицький

Михайло Петелицький, власник сервісу «Каяк Каное Центр», став інвестором муніципальної мережі прокату спорядження для водних видів спорту. Про це він повідомив на своїй сторінці, також про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

«Станції прокату будуть облаштовані так, щоб була змогла проводити суміжні спортивні та рекреаційні заходи, навчання, тренінги на відкритому повітрі. Йога, кросфіт, художні студії – радий залученню», – пише Петелицький. Він додає, що пункти стануть рекреаційними зонами міста, тому там не буде алкоголю, кальянів та мангалів.

Фото: Михайло Петелицький / facebook

Інвестор розповів, що всі пункти будуть інклюзивними, а відвідувачів з інвалідністю опорно-рухового апарату прокат обслуговуватиме безкоштовно. Петелицький також планує відкрити школи/секції для юнацтва, в рамках яких можна буде безкоштовно проводити групові еко-прогулянки на спорядженні пункту.

Нагадаємо, наприкінці березня повідомлялося, що такі пункти зведуть у п’яти районах: Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Оболонському.

Адреси пунктів прокату:

– у Дніпровському районі – Дніпровська набережна та Долобецький острів;
– у Деснянському районі – проспект Генерала Ватутіна;
– у Дарницькому районі – вулиця Колекторна, біля озера Тягле; вулиця 55-а Садова, біля ділянки 183 (озеро Мартишів); вулиця Малоземельна, біля ділянки 13-Б (Південний міст);
– в Оболонському районі вулиці Прирічна, 5, та Прирічна, 25;
– у Голосіївському районі вулиця Набережно-Корчуватська.

Інвестор зазначив, що три центри працюватимуть на місці існуючих у Гідропарку, Славутичі та Оболоні (на пляжі «Наталка»). Нагадаємо, за адресами прокатних пунктів КМДА дозволила зводити лише збірно-розбірні конструкції.

Читайте також нашу статтю про заснування каяк-центру Петелицького та активний відпочинок на воді

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button