Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Безвізовий режим з Європою запрацював в Україні 11 червня 2017 року. Відтоді до країн ЄС та Шенгенської зони українці здійснили 33 мільйони поїздок. Про це повідомляє представництво України при ЄС.

При цьому зазначають, що скористалися безвізом два мільйони українців, тобто приблизно – 16 поїздок на людину за два роки. Минулого року Державна прикордонна служба зафіксувала 555 тисяч українців, що подорожували за «безвізом», а 2017-го – 355 тисяч.

Також минулого року відзначили, що частіше за все українці подорожували до Польщі — саме через неї в країни ЄС потрапляє найбільша кількість українців. Найменший потік мандрівників з України до ЄС зафіксували на словацькому кордоні.

Нагадаємо, 11 травня 2017 року Рада Європейського Союзу скасувала візи для короткострокових поїздок (90 на 180 діб) для громадян України при відвідуванні 30-ти країн ЄС і Шенгенської зони (за виключенням Сполученого Королівства та Ірландії).

Читайте також: Україна виходить із транспортної ізоляції – дослідження американського аналітичного центру

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button