Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23608 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація Зеленого театру після відновлення. Рендери: Дмитро Сидоренко. Джерело: The Village.

Зелений театр відкриють після оновлення. Наразі його територію орендує ВАТ «Грін Театр», компанія Дмитра Сидоренка, який організовує фестиваль Atlas Weekend. The Village повідомляє, що локацію оснастять новим входом, двома сценами, барною зоною, вбиральнями та іншими приміщеннями.

Відтепер на території Зеленого театру по буднях працюватиме басейн.

Відкриття триватиме два дні. В п’ятницю захід розпочнеться о 22:00 з виступу електронного виконавця SNDR, а продовжиться музичними сетами резидентів «Зеленки». Серед них: Selecta, Pan Feofan та Incipience b2b B.Kind. О 2:00 виступатиме американський діджей Borgeous.

Суботніми хедлайнерами відкриття стали Digitalism та Marc Romboy.

На вечірці буже точка з їжею Bistro Bistro.

Вартість квитків на відкриття починається з 350 гривень. За оновленнями події можна стежити на сторінці Зеленого театру.

Такий вигляд має Зелений театр станом на 15 травня. Фото: Зелений театр / facebook

Нагадаємо, в березні Департамент комунальної власності Києва оголосив тендер на оренду Зеленого театру. В аукціоні взяли участь ВАТ «Грін Театр», ВАТ «Арстек» і ВАТ «Гедонізм». Початкова ціна становила 63,2 тисячі гривень, мінімальний крок пониження – три тисячі гривень. ВАТ «Грін Театр» запропонував 1 412 266 гривень, тож щорічно міський бюджет поповнюватиметься приблизно 18 мільйонами гривень від оренди Зеленого театру.

Раніше також архітектурне бюро Paintit пропонувало оновити Зелений театр за своїм проектом. Кошти планували залучити від інвестора або міста, однак ініціатива не розвинулась.

Проект Paintit

Нагадаємо, 12 липня в Зеленому театрі відбудеться концерт гурту Interpol. А 25 травня – перший сольник гурту YUKO.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button