Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/chernomorka.herring

Журі премії «Пальмова Гілка ресторанного бізнесу» визначила переможців серед українських закладів харчування. Золото дісталося київському ресторану «Итальянская Редакция», який відкрився у грудні минулого року.

Срібною Пальмовою гілкою нагородили гастро-лавку «Селёдочная» на Подолі. Також цей заклад відзначили спеціальною премією.

Бронзу отримав ресторан паназійської кухні Spicy NoSpicy, розташований навпроти палацу «Україна».

У шорт-ліст потрапили львівська чебуречна «Чотири Чебуреки», одеський бар Benjamin, рівненське кафе «Мила, це я», дніпровське кафе «Рыночные Отношения», харківський ресторан Jord, а також київські заклади YummyDogs, Bali Bowl Cafe, Savage Food та «Білий Налив».

Премію «Пальмова гілка» за кращу ресторанну концепцію було засновано у Франції в 1993 році. ЇЇ вручають у Бельгії, Швейцарії, Німеччині, Люксембурзі, Росії.

Нагородження українською премією «Пальмова гілка» проводить з 2016 року клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club, президентом якого в Україні є Аврора Огородник.

Нагадаємо, у грудні минулого року в Києві оголосили переможців щорічної ресторанної премії «Сіль».

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button