Київські заклади отримали премії «Пальмова гілка ресторанного бізнесу»
Золото дісталося ресторану «Итальянская Редакция».
Золото дісталося ресторану «Итальянская Редакция».
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 26334 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: facebook.com/chernomorka.herring
Журі премії «Пальмова Гілка ресторанного бізнесу» визначила переможців серед українських закладів харчування. Золото дісталося київському ресторану «Итальянская Редакция», який відкрився у грудні минулого року.
Срібною Пальмовою гілкою нагородили гастро-лавку «Селёдочная» на Подолі. Також цей заклад відзначили спеціальною премією.
Бронзу отримав ресторан паназійської кухні Spicy NoSpicy, розташований навпроти палацу «Україна».
У шорт-ліст потрапили львівська чебуречна «Чотири Чебуреки», одеський бар Benjamin, рівненське кафе «Мила, це я», дніпровське кафе «Рыночные Отношения», харківський ресторан Jord, а також київські заклади YummyDogs, Bali Bowl Cafe, Savage Food та «Білий Налив».
Премію «Пальмова гілка» за кращу ресторанну концепцію було засновано у Франції в 1993 році. ЇЇ вручають у Бельгії, Швейцарії, Німеччині, Люксембурзі, Росії.
Нагородження українською премією «Пальмова гілка» проводить з 2016 року клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club, президентом якого в Україні є Аврора Огородник.
Нагадаємо, у грудні минулого року в Києві оголосили переможців щорічної ресторанної премії «Сіль».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті