Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Логотип Вінниці / Fedoriv

Креативна агенція Fedoriv презентувала бренд Вінниці, який включає новий логотип, фірмовий шрифт та оновлений сайт міста.

Приклад використання декоративного та основного шрифтів / Fedoriv

За основу логотипа взяли герб міста. До системи шрифтів Vinnytsia City входять Serif, Sans Serif і декоративний шрифт. Слоган – «Вінниця – місто ідей».

«У Вінниці панує така атмосфера затишку і комфорту, що зернятко будь-якої ідеї може прорости у бізнес чи громадський проект. Так і стало зрозуміло, що Вінниця — місто ідей», – пояснюють у Fedoriv.

Зображення: Fedoriv

Однак такий вибір викликав обурення в авторів бренду Славутича – адже новий слоган Вінниці подібний до слогану «Славутич – місто нових ідей».

Логотип і слоган Славутича / e-slavutich.gov.ua

Директорка Агентства регіонального розвитку Славутицької міської ради Аріна Старовойтова заявила, що слоган Славутича зареєстровано в Укрпатенті. За її словами, місто подаватиме на Fedoriv до суду.

Нагадаємо, нещодавно Івано-Франківськ затвердив бренд міста. У новому логотипі зашифровано Ратушу, Станіславську фортецю, галку, перо для каліграфії та Карпати.

Торік міжнародний аеропорт Одеси презентував нову айдентику, розроблену агентством Fedoriv.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button