Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: МВС

Патрульна служба Національної поліції отримала 83 автомобілі з гібридним паливно-електричним двигуном. Про це повідомляє МВС.

Це автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle – гібридний автомобіль із зарядженням від електромережі). Одна така автівка, зокрема, виробляє до 70% менше газових викидів.

83 автомобілі були поставлені за Кіотським протоколом в рамках зелених інвестицій. До цього, з 2013 року, Нацполіція отримала 1568 автомобілів Prius, а у 2017 році – 635 Mitsubishi.

Зазначається, що структура отримала гібридний транспорт зі знижкою в 13%, що в цілому заощадило 124,5 мільйона гривень. Повна вартість однієї автівки Mitsubishi Outlander PHEV становить 1,562 мільйона гривень.

Нагадаємо, в рамках Кіотського протоколу уряд Іспанії сплатить будівництво сонячної електростанції в Чорнобильській зоні. Також в Німеччині нещодавно відкрили електричний автобан, яким їздитимуть вантажівки зі струмоприймачами, А в Парижі на гібридних двигунах їздять вже 900 муніципальних автобусів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button