Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація КМДА

На вулиці Райдужній, 33а, почалася реконструкція закинутого спортивного комплексу. Про це повідомляє КМДА.

Закинутий ФОК на Райдужному масиві. Фото: Wikimapia

Фізкультурно-оздоровчий комплекс за адресою вулиця Райдужна, 33а, зведено наприкінці 1980-х років за типовим проектом з легких конструкцій. Всередині 1990-х він згорів і відтоді закинутий. Право на постійне користування комплексом закріплене за дитячо-юнацькою спортивною школою «Ринг».

«Київ матиме ще один сучасний європейський спорткомплекс», – вважає директор Департаменту молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт.

Читайте також: У США власника, який зніс модерністський будинок, змусили побудувати такий самий

На місці закинутої будівлі зведуть двоповерховий центр з приміщеннями для тренувань із силових видів спорту, тренажерним, спортивним та фітнес-залом і рингами. Проектом передбачено також спортивний майданчик, повідомляє КМДА.

Будівництво триватиме до 31 грудня 2020 року. Роботи виконуватиме ТОВ «АЮДЕР-XXІ». Вартість реконструкції становить 74,5 мільйона гривень.

Проект реконструкції ФОК оприлюднювали ще у 2017 році. Незавершену частину проектно-кошторисної документації до 31 грудня виконує виконує ТОВ «Будівельно-інвестиційна артель» за 423 тисячі гривень. Це єдине підприємство, що взяло участь в аукціоні.

Нагадаємо, також у лютому комісія з питань бюджету погодила знесення кінотеатру «Загреб» і будівництва на його місці нового об’єкту громадського призначення. До будівництва планують залучити інвестора.

Дивіться також, який вигляд матиме новий спортивний комлекс Львівського університету. Двоповерховий центр будуватимуть «з нуля» за 115 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button