Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська велоспільнота U-Cycle запускає серію велоекскурсій Києвом. Перша відбудеться у суботу 22 червня на Подолі та завершиться вечіркою.

Екскурсію проведуть велогіди «Интересного Киева», а учасники U-Cycle розповідатимуть лайфхаки з безпеки руху велосипедом. Після цього у дворику DREAM Hostels на Андріївському узвозі, 2, відбудеться вечірка з секретним гостем та музикою діджейки Masha Efy (DJBuro). Зазначимо, що DREAM Hostels на Андріївському узвозу став першим дружнім до велосипедистів у Києві.

Організатори пояснюють, що, крім велоруху, захід популяризуватиме культуру slow travel.

Участь у велоекскурсії коштує 150 гривень. У розділі «коментар» при купівлі квитка слід вписати «Cycle Tour&Party», а після оплати заповнити анкету на пошті. Кошти збиратимуть на підтримку організаторів U-Cycle. Вони пропонують орендувати велосипед за 250 гривень.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») — це експертна громадська організація, яка працює в Україні протягом 12 років. Навесні 2019 року організація зробила ребрендинг. Нова назва U-Cycle відображає діяльність на трьох рівнях — індивідуальному, міському та національному. U-Cycle — це yoU, Urban, Ukraine. Місія організації полягає, зокрема, в об’єднанні людей у містах і громадах, просуваючи велосипед як безпечний та зручний транспорт.

Dream Hostеls – найбільша мережа хостелів в Східній і Центральній Європі, заснована в Києві у 2011 році. Сьогодні Dream Hostеls є в Варшаві, Братиславі, Празі, Києві, Львові, Одесі, Полтаві, Запоріжжі та Рахові.

Крім того, DREAM Hostels на Андріївському узвозі — перший сертифікований bike-friendly хостел Києва. Така ініціатива у компанії з’явилась завдяки філософії яку вони сповідують – slow travel. Slow travel – це про усвідомленні подорожі без поспіху, страху пропустити усі «must see» місця і про отримання досвіду місцевого жителя.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button