Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Кото-Ярмарок

Благодійний фонд «Кото-Ярмарок» відкрив Центр кототерапії на вулиці Воздвиженській, 14 у Подільському районі.

Будинок з котами. Фото: Кото-Ярмарок

У Центрі можна провести час із котами. Тварини обстежені ветеранарами і стерилізовані. Котика, який сподобався, можна забрати на умовами фонду.

Фото: Кото-Ярмарок

Зазвичай потенційний господар має пройти співбесіду, підписує договір та сплачує внесок за кота. Для відвідувачів центру сума внеску складатиме 400 гривень замість 500. За кошенят сплачують дорожче. Докладніше про правила адопції за посиланням.

Фото: Кото-Ярмарок

Вхід до Центру кототерапії коштує 100 гривень. З собою просять брати посвідчення особи. Можна також принести в подарунок корм Роял Канін, наповнювач для туалету, іграшки, дряпки тощо.

Фото: Кото-Ярмарок

Тут також проводять лекції, майстер-класи і йога з котами. Найближчі заняття з котойоги – другого червня о 12:00 та 13:30. Заняття коштує 350 гривень.

Фото: Кото-Ярмарок

Облаштувати центр меблями і скляними перегородками допомогла IT-компанія MacPaw – та, що реконструювала частину ботсаду Фоміна.

Фото: Кото-Ярмарок

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button