Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Головний зал Berghain у Minecraft

Користувач Reddit побудував у грі Minecraft берлінський нічний клуб Berghain. Він розповідає, що робив це за спогадами (зйомка у клубі заборонена).

Такий вигляд Berghain має в реальності у Берліні. Фото: thesightsandsounds.com

Всередині Бергхайна. Фото: EastEnd Magazine

Приміщення клубу в грі відтворене досить детально: окрім усіх трьох залів (Berghain, Saüle, Panoprama Bar), відбудовано місце для черги, вбиральні, гардероби, дарк-руми і бар.

Фото: Sarah Stroh / Medium

Користувач перепросив за деякі неточності та зазначив, що йому допомагав інший учасник Reddit. Він ще не вирішив, для чого відвести локацію, проте схиляється до створення цілої мапи клубів Берліна та Парижа, у яких бував. Серед них – Tresor, ://about blank, Renate, Sisyphos і Griessmühle.

Після того, як робота набула розголосу в ЗМІ, автор додав, що далі з користувачем платформи відбудує берлінський клуб Sisyphos.

Читайте також: «Першим ударом мені зламали носа»: що кажуть свідки про напади неонацистів на клуби на Подолі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button