Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дошка міських оголошень зараз. Фото: Crello  

Компанія Crello розробив набір готових дизайн-шаблонів для міських оголошень, які можна використовувати безкоштовно.

Онлайн-редактор «Охорошення» має на меті покращити рівень спілкування, зменшити кількість візуального сміття в місті та зробити привабливішими дратівливі оголошення від комунальників, рекламу комп’ютерних майстрів, сусідські погрози тощо.

Пропозиція іншого дизайну міських оголошень. Фото: Crello

«Звичну людську мову в оголошенні від ЖЕКу жителі будинку сприймуть більш дружньо, ніж канцелярит. Здоровий гумор у повідомленні про домашню вечірку має шанс розтопити серце сусідів так, що вони пробачать вам караоке під Винника о 12-й ночі», – вважають автори проекту.

Приклад поліпшення оголошення

На сайті «Охорошення» можна обрати відповідний шаблон, редагувати його, потім завантажити і роздрукувати або поширити в мережі.

Автори проекту також звернулися до комунальних підприємств та установ Києва і запропонували їхнім працівникам користуватися готовими дизайн-рішеннями.

Проект «Охорошення» команда Crello створила разом з креативною лабораторією Platformagic, яка видає інтернет-журнал Platfor.ma.

Нагадаємо, з 2014 року Київський метрополітен почав використовувати формат оголошень з новим дизайном і «людською мовою», розроблений «Агентами змін».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button