Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП УЗН Дніпровського району

Працівники «Київзеленбуду» встановили у парку «Перемога» дев’ять дерев’яних кубиків розміром пів на пів метра. Конструкція призначена для гри у хрестики-нолики.

«Зустрічайте першу в Україні інтерактивну логічну гру “хрестики-ноліки”. Останні приготування, незабаром відкриття! Чекайте, це буде незабутньо», – пишуть у КП УЗН Дніпровського району.

Фото: КП УЗН Дніпровського району

Комунальники стверджують, що кубики зробили антивандальними. Їх оброблено трьома шарами лако-фарбового покриття. Майданчик, де розташовано цю конструкцію, покриють гумою.

Комунальники також висловили подяку компанії «Аркада Буд Холдинг» за фінансування «арт-об’єкта». Ця фірма регулярно перемагає у тендерах «Київзеленбуду». Зокрема, торік отримала понад 44 мільйони гривень на капітальний ремонт парку «Перемога».

Нагадаємо, на Березняках комунальники встановили «дерево для поцілунків» з арматури і похилу «лаву для поцілунків», на якій неможливо сидіти вдвох.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button