Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: telegraf.com.ua

Впродовж п’яти років компанія Colgate-Palmolive розробляла екологічний аналог сучасній упаковці зубної пасти Colgate. Незабаром її упаковки можна буде викидати в сортувальний контейнер, після чого їх перероблюватимуть у продукцію зі щільного пластику. Про це повідомляє Fast Company.

Colgate-Palmolive запускають виробництво, за якого тюбики підлягатимуть переробці. Чинні тюбики пристосовані для збереження аромату і ключових інгредієнтів пасти, таких як фторид, що не дозволяло знайти рішення швидко. Прикладом для наслідування в Colgate-Palmolive стали установки, які переробляють пластикові пляшки з-під молока – їх виготовляють з такого ж щільного матеріалу. Так, упаковку пасти можна буде переробити у пластикову пляшку.

В компанії зазначають, що нова упаковка буде доступною для виготовлення на масових виробництвах по всьому світі.

«Ми не хотіли розробляти особливих рішень. Нам було потрібне таке, що максимально би вписалося в існуючі можливості виробництва для перелаштування бізнесу всюди», – розповіла віце-президентка з безпеки, глобальної сталості та стратегій постачання в Colgate-Palmolive Енн Трейсі.

Трейсі зазначає, що зараз пастою Colgate користуються більш ніж у половині домогосподарству всьому світі.

Спершу нові тюбики використовуватиме дочірня фірма Colgate-Palmolive – бренд натуральної косметики Toms of Maine. Зазначають, що за Toms of Maine йдуть інші глобальні ринки. Після 2025 року вона взагалі може відмовитись від випуску продукції у тюбиках.

Після того, як у Colgate-Palmolive замінять обладнання, багато уваги доведеться приділити роз’ясненню політики для покупців, зокрема того, що нові упаковки слід викидати у сортувальний контейнер, а не в смітник.

Читайте також: У Франції на законодавчому рівні заборонять викидати нерозпродані речі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button