Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: «Артхаус Трафік»

У 2020 році розпочнуться зйомки художнього фільму «Наші груди – наша зброя: Історія руху Femen». Про це повідомляється на сайті кінокомпанії «Артхаус Трафік».

До зйомок будуть залучені команди з України, Франції та Німеччини. Учасниці Femen консультуватимуть проект.

Авторкою ідеї та режисеркою виступила Дар’я Жук.

«Короткометражні роботи Жук та «Кришталь» є екранним втіленням сильних жіночих характерів, і проект про Femen є природним продовженням цієї творчої траєкторії», – пояснюють в «Артхаус Трафік.

Сценаристкою стане драматургиня, художниця та активістка Наталія Блок. Зазначають: що свої твори вона присвячує зокрема проблемі гендерної нерівності. Свій перший фільм «66%» вона присвятила переселенкам і також має досвід роботи зі стрічками про фемінізм в Україні.

Дивіться також: «Жінка – це людина, а не матка і вагіна»: Як пройшов Марш жінок у Києві 

Продюсуватимуть фільм дві команди: «Артхаус Трафік» та Pan-Européenne. Серед робіт першої – «Донбас» Сергія Лозниці, а другої – «Містер Ніхто» із Джаредом Лето у головній ролі.

Читайте також: Канадський режисер зняв фільм про Троєщину 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button