Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/iseeua

28 червня в Одесі стартує восьмиденний велопробіг на тандемах «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому братимуть участь незрячі люди, повідомляє Маяк.

На передньому місці велосипедів-тандемів їхатиме зряча людина, позаду – незрячий учасник. Саме у такий спосіб люди з проблемами зору можуть безпечно пересуватися на велосипедах.

Маршрут учасників пролягатиме Одеською областю – з Одеси до Вилкового, через Білгород-Дністровський і Затоку й назад. Велопробіг завершиться п’ятого липня.

Дорогою учасники відвідають водоочисну станцію «Дністро»; водна прогулянка до «нульового кілометру» – місця, де Дунай впадає в Чорне море; Білгород-Дністровську фортецю; завод вин Шабо та інші місця.

Уперше такий велопробіг провели у Львові в 2015 році. Тоді на старт прибули лише два тандеми. Цього року організатори очікують щонайменше вісім пар.

Долучитися можна, заповнивши реєстраційну форму. Внесок для тих, хто бажає пройти весь маршрут, складає 800 гривень. Можна також поїхати на чотири дні, відповідно, це коштуватиме 400 гривень.

Нагадаємо, цього року до програми благодійного «Пробігу під каштанами» в Києві вперше увійшов пробіг наосліп.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button