Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23616 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Емма Солдатова

Палац культури «Куренівка» не їде цього року на фестиваль Burning Man. Про це повідомив його художній керівник Ярослав Корець у Facebook.

Таке рішення прийняли ще взимку.

«Не їдемо, бо не можемо залишити на місяць наш палац культури, який поки в стані двомісячної дитини: ще не встав на ноги, постійно просить їсти, вередує та в цілому потребує багато уваги», – пояснив Корець. За його словами, поки що команда розвиватиме спільноту бьорнерів в Україні.

Натомість, Палац культури готує локацію на музичному фестивалі Atlas Weekend, який розпочнеться 9 липня. Команда представить лайн-ап з понад 30 артистами, діджеями та перформерами. Локація ПК «Куренівка» буде розташована між головною та нічною сценами.

Atlas Weekend – музичний фестиваль, який щороку проходить в Києві. Вперше він відбувся у 2015 році на арт-заводі ПЛАТФОРМА, а з 2016 року переїхав на ВДНГ, де відбувається у першій половині липня. Засновники фестивалю – концертне агентство PMK Event Agency.

У 2017 році фестиваль відвідали 315 тисяч людей. Цифра побила рекорд відвідувань заходів на ВДНГ з 1958 року. Учасниками фестивалю були Royksopp, The Prodigy, Kasabian, Kwabs, Apocalyptica, The Subways й інші. Основна мета Atlas Weekend – розвиток фестивальної культури в країні, залучення іноземних туристів та популяризація української музики у світі. За п’ять тижнів до концерту найдешевший квиток коштував 1050 гривень.

Цього року хедлайнерами фестивалю стали The Chainsmokers, A$AP Rocky та Black Eyed Peas. Також заплановано виступ Софії Ротару, а минулого року був Олег Винник. Фестиваль триватиме з 9 по 14 липня.

Більше про те, що таке Палац культури «Куренівка», читайте у нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button