Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мистецький арсенал оголосив третій конкурс виставкових проекктів. Проект-переможець реалізовуватимуть у 2020–2021 роках.

Обиратиме серед проектів Програмна рада Мистецького Арсеналу. Наголошують на високій художній цінності проектів-конкурсантів. Заявки прийматимуть до 30 вересня включно.

Організатори чекають на проекти, які відповідатимуть місії та цінностям Мистецького Арсеналу, порушуватимуть актуальні суспільні питання, знайомитимуть з видатними явищами культури і матимуть освітній компонент. Зазначають, що проект може бути дисциплінарним та належати кільком інституціям.

Виставка повинна вміщуватись на площі 4000 квадратних метрів, мати план реалізації та бюджет на момент подачі заявки.

Серед матеріалів, які треба надіслати:

  • заява про участь з інформацією про куратора проекту
  • CV основних учасників: куратора, художників, інших учасників
  • опис проекту (з концепцією, орієнтовною структурою, описом експозиційного матеріалу або його візуалізація, також принципи архітектурно-художнього рішення)
  • бюджет у форматі Microsoft Excel.

Перевагу надаватимуть проектом з додатковими джерелами фінансування. Проекти, які містять лише часткову інформацію, не розглядатимуть. Надсилати заявки слід на пошту [email protected].

Переможцем першого такого конкурсу у 2017 році став проект «Швидкорозчинний час».

Одна з робіт виставки

Виставка тривала у Мистецькому арсеналі з 12 липня по 12 серпня 2018 року. ЇЇ відвідали понад 10000 людей.

Наступного року виграв проект про українську графіку XIX-XX століть. Його реалізують навесні 2020 року.

Мистецький арсенал є провідною культурною інституцією в Україні, у виставках якої інтегруються сучасне мистецтво, нова музика, театр, а також література та музейна справа. Однією з флагманських подій Мистецького арсеналу є «Книжковий арсенал». Нещодавно його визнали найкращим літературним фестивалем у світі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button