Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Dasha Stokoz / facebook

«Книжковий арсенал» отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку в номінації «Літературний фестиваль». Про це повідомляється на сайті Мистецького Арсеналу.

«За словами журі конкурсу, їх вразила мультидисциплінарність фестивалю: коли взаємодіють різні види мистецтв і перетинаються фахові середовища, але водночас книга залишається в центрі уваги», – повідомили на сайті. Додають, що раніше перемагали фестивалі з Бразилії, Індії та Малайзії.

На премію номінували також Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті та Міжнародний фестиваль письменників у Макассарі (Індонезія).

Крім звання «Найкращого літературного фестивалю» номінантів оцінювали, зокрема, в категоріях «Видавець аудіокниг року», «Найкраща освітня ініціатива» та «Найкращий літературний агент».

В цілому International Excellence Awards налічує 17 номінацій і 26 країн-номінантів цього року. Зазначають, що найбільше номінацій у США.

Цьогорічний «Книжковий Арсенал» відбудеться 22–26 травня.

International Publishing Industry Excellence Awards – це міжнародна премія, який проводиться Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців. Фестиваль демонструє інновації у видавничій сфері з усього світу.

Нагадаємо, в Україні започаткували міжнародний конкурс із дизайну книг. Заявки приймають від дизайнерів з усього світу віком від 14 до 30 років.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button