Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Старі вивіски Нової Пошти. Фото: vdvision.com.ua

Нова Пошта масово міняє вивіски на своїх відділеннях, оформлюючи їх відповідно до правил, повідомив начальник управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

Нове оформлення вивісок. Фото: facebook.com/nova.poshta.official

Правила рекомендують робити вивіску у вигляді об’ємних літер без фону або на прозорому тлі. Також обумовлено масштаб вивісок та їхнє розміщення.

«Їхні вивіски стають все меншими за розмірами та більшими по естетичному сприйняттю», – прокоментував Смирнов.

Нове оформлення вивісок. Фото: Олександр Смирнов

Він запевнив, що оформити вивіску згідно з новими вимогами нескладно. Для цього можна скористатися онлайн-сервісом та подати заявку. Протягом 10 робочих днів власник бізнесу отримає рішення про відповідність чи невідповідність вивіски встановленим вимогам.

Також КП «Київреклама» щовівторка о 14:00 проводить консультації за адресою Боричів узвіз, 8, на яких пояснює, як правильно оформити вивіску.

Дивіться також: З одного будинку на Троєщині демонтують понад 90 рекламних вивісок

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button