Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Spaces

У серпні в Києві відкриють креативний простір Spaces, який займе всі дев’ять поверхів бізнес-центру Maidan Plaza, розташованому в Будинку профспілок на Майдані Незалежності.

Простір площею понад 6000 кв. метрів розраховано на 600 робочих місць. Прес-служба Spaces повідомляє, що це найбільший у Києві креативний простір для роботи.

Фото: прес-служба Spaces

Тут можна орендувати офіс для компанії будь-якого розміру. Зокрема, для однієї людини пропонують «закріплене робоче місце», до якого додається буфет, індивідуальна шафа і липучі папірці для заміток.

Фото: прес-служба Spaces

Для ділових зустрічей та івентів є опція бронювання переговорної кімнати з забезпеченням аудіовізуальним обладнанням, лекційними дошками, їжею та напоями.

Доступ до робочого місця – цілодобовий. Також у Spaces обіцяють надшвидкий Wi-Fi.

Фото: прес-служба Spaces

Брендом Spaces управляє британська компанія IWG (Regus Group). Простори Spaces розташовано у 39 країнах світу.

Нагадаємо, Будинок профспілок постраждав від пожежі 19 лютого 2014 року в розпал сутичок на Майдані. Для фінансування капітального ремонту знайшли інвестора, якому віддали третину будівлі з боку вулиці Костьольної з облаштуванням окремого входу. Ремонт тривав майже чотири роки і завершився цьогоріч.

Дивіться фото: «Тропічний» офіс в Утрехті: архітектори пояснюють, як проектувати сучасні робочі місця

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button