Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: Monotel Space

У серпні неподалік Бессарабської площі відкриють перший готель з мережі футуристичних моноготелів Monotel Space. Про це повідомляє «Новое время».

Однією з особливостей готелю буде можливість отримати картку від номера без втручання персоналу. Ніч в одномісному номері коштуватиме 950 гривень, а в двомісному – 1500 гривень. Розрахуватися можна буде також криптовалютою.

Співзасновниця мережі Анна Осипенко розповіла, що ідею запозичили у японського архітектора та підприємця Кісьо Курокави. В капсулах передбачене кондиціонування, memory-матраци, налаштовуване освітлення, навушники, usb-гнізда та розетки. Шафки відкриватимуться за відбитком пальця.

В загальних зонах процюватимуть швидкий Wi-Fi та бездротові зарядні пристрої. Постояльцям також видаватимуть особисті піжами, капці та косметику. Традиційно душові кабіни, вбиральні, камери схову та інші приміщення будуть розділені.

Два інших готелі відкриють на Золотих воротах та на вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, віднедавна в аеропорту «Бориспіль» за схожим принципом працює хостел.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button