Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Nochek Prokopenko, Facebook

20 липня на події Кураж Базару This is America відбудеться весілля двох дівчат, повідомляє громадська організація Insight.

Анастасія Прокопенко і Альона Корольова живуть разом вже сім років, і тепер вирішили оформити стосунки.

Оскільки в Україні не легалізовано одностатеві шлюби, на ВДНГ пройде весільне святкування, а розпишеться подружжя пізніше в Португалії.

«Ми хочемо, щоб хтось, хто не дозволяє собі бути собою та жити вільним життям – подивився на нас, на вас, на усе це свято любові та підтримки, – і побачив, що так буває. Щоб чиїсь батьки подивилися на нас і зрозуміли, що це чудово, і зрозуміли, що з їхніми дітьми, які мають різноманітну сексуальну орієнтацію – теж все окей!» – пояснюють дівчата.

This is America проходитиме 20-21 липня у 19-му павільйоні Виставкового центру. Організатори анонсували родео на бику, кінотеатр з американськими серіалами і передачами, зону барбекю, джаз, хіп-хоп і кантрі. Вхід коштує 150 гривень.

Нагадаємо, 23 червня у Києві відбувся щорічний Марш рівності. Найбільший резонанс викликав інцидент із затриманням супротивників Київпрайду, які везли до місця проведення ходи кількасот презервативів з фекаліями, щоб закидати учасників.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button