Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фрагмент плакату про вилучення жетонів з обігу // пресслужба Київського метрополітену

З понеділка, 15 липня, перші два вестибюлі київського метрополітену працюватимуть без жетонів, повідомляє пресслужба Київського метрополітену.

Жетони не продаватимуть і не прийматимуть у вестибюлі станції «Нивки», що виходить до пожежної частини, та західному вестибюлі станції «Іподром».

Жетони все ще можна буде купувати та використовувати на інших вестибюлях «Нивок» та «Іподрому», а також на інших станціях, крім «Кловської» – там від жетонів відмовилися ще рік тому.

Повністю жетон буде виведено з обігу до 30 жовтня. Київський метрополітен закликає натомість купувати картки.

Раніше зі станцій метро прибрали автомати для продажу жетонів. Після остаточного запровадження електронного квитка зі станцій метро зникнуть касири.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button