Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikimapia

У вівторок, 16 липня, Президент України Володимир Зеленський звільнив двох голів київських районних адміністрацій. Відповідні розпорядження опубліковані на сайті глави держави.

Так, у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України звільнено очільників Печерської та Оболонської РДА – Сергія Мартинчука та Олександра Цибульщака.

Нагадаємо, у 2017 році Мартинчук ініціював конкурс на найкращий ЖКГ–арт. Пізніше біля станції метро «Кловська» Мартинчук відкривав сквер з декоративними квітами. За час його правління навпроти Печерської РДА почалася реконструкція кінотеатру «Зоряний», яка обурила киян. Цибульщака ж раніше пов’язували з оточенням Януковича та київським забудовником Столаром.

Крім київських РДА, Зеленський звільнив очільників у районах Хмельницької, Харківської та Рівненської областей. До цього президент розпорядився про звільнення 70 голів РДА по Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button