X

У КМДА оголосили дату офіційного переходу на е-квиток

Фото: Дмитро Давтян

Київ повністю перейде на е-квиток 31 жовтня, повідомляє пресслужба КМДА.

Жетони в метро та талони в наземному транспорті замінять разові квитки з QR-кодами, єдині для всіх видів транспорту. У КМДА обіцяють, що QR-квитки можна буде придбати у боксах самообслуговування та у касах метрополітену.

Наземний транспорт (загалом 1326 одиниць) на 100% обладнано валідаторами для зчитування Kyiv Smart Card, запевнив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Окрім цього, вже адаптовано турнікети швидкісного трамваю, міської електрички та Київського метрополітену», – пише він.

У КМДА запевняють, що Kyiv Smart Card можна буде придбати на станціях метро, в Особистому кабінеті киянина, у мобільному додатку KyivSmartCity, у терміналах самообслуговування Ibox тощо. Картку слід зареєструвати в кабінеті користувача. Поповнити її можна буде за допомогою мобільних застосунків «Приват 24», «Ощад 24/7» або в терміналах самообслуговування КП «ГІОЦ», «ПриватБанку» та «Ощадбанку».

Нагадаємо, у липні метрополітен почав обмежувати обіг жетонів на окремих станціях. Наразі жетони не приймають на окремих вестибюлях станцій «Теремки», «Іподром», «Нивки» та «Позняки».

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту