Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23271 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Дмитро Давтян

Київ повністю перейде на е-квиток 31 жовтня, повідомляє пресслужба КМДА.

Жетони в метро та талони в наземному транспорті замінять разові квитки з QR-кодами, єдині для всіх видів транспорту. У КМДА обіцяють, що QR-квитки можна буде придбати у боксах самообслуговування та у касах метрополітену.

Наземний транспорт (загалом 1326 одиниць) на 100% обладнано валідаторами для зчитування Kyiv Smart Card, запевнив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Окрім цього, вже адаптовано турнікети швидкісного трамваю, міської електрички та Київського метрополітену», – пише він.

У КМДА запевняють, що Kyiv Smart Card можна буде придбати на станціях метро, в Особистому кабінеті киянина, у мобільному додатку KyivSmartCity, у терміналах самообслуговування Ibox тощо. Картку слід зареєструвати в кабінеті користувача. Поповнити її можна буде за допомогою мобільних застосунків «Приват 24», «Ощад 24/7» або в терміналах самообслуговування КП «ГІОЦ», «ПриватБанку» та «Ощадбанку».

Нагадаємо, у липні метрополітен почав обмежувати обіг жетонів на окремих станціях. Наразі жетони не приймають на окремих вестибюлях станцій «Теремки», «Іподром», «Нивки» та «Позняки».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button