Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі фото: Balbek Bureau

Архітектурне бюро Balbek Bureau завершило перетворення в івент-хол церкви Our Lady of Guadalupe Church, що в Сан-Франциско. Вона є місцевою історичною пам’яткою та утворюватиме архітектурний ансамбль, який бюро проєктує в США з 2016 року.

«Головна ідея цього комплексу – створити майданчик для розвитку молодих стартапів, де учасники могли би жити, працювати, проводити зустрічі, розвиватися і спілкуватися з однодумцями у єдиному надихаючому просторі», – розповідають автори проєкту.

Проєкт оновлення вимагав створення навчального простору в підвалі собору, тож і його хол було необхідно перебудувати у приміщення для лекцій, хакатонів, презентацій та виставок, пишуть у бюро.

Центральний хол зробили зручним для 200 відвідувачів.

З боків холу розташовано меблі, які є фундаментом дизайну в соборі, незалежно від події всередині.

Бюро відновило архітектурні елементи за історичною довідкою та встановило нові конструкції всередині так, щоб не порушути несучі елементи.

Серед таких оновлень, зокрема, 11-метровий екран з натяжною тканиною, призначений для нівелювання візуального шуму в приміщенні. Подібними конструкціями також перекрили вітражі – але вони все одно впливають на інтер’єр, через те що пропускають на білі полотна заломлене різнокольорове світло.

Раніше в церкві була школа, а до цього її взагалі зачиняли.

Нагадаємо, Balbek Bureau також розробляли інтер’єр для готелю Bursa, який взимку отримав премію Global Excellence Awards.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button