Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі візуалізації: Creative States

Третій бізнес-коворкінг Creative States розташують у триповерховому ангарі заводу «Арсенал». З площею у 3800 квадратні метри він стане найбільшим серед відкритих просторів мережі. Навпроти самого ангару зведуть громадський простір зі сквером. Про відкриття розповідають у прес-службі компанії. 

«Десятки років ангар стояв порожнім, служачи складом для застарілих верстатів і різного мотлоху. Ангар залишається власністю заводу, наші партнери підписали довгострокову оренду з заводом і запросили нас в якості компаньйонів зі створення нової локації Creative States», – розповідає засновник мережі Ілля Кенігштейн


У коворкінгу з десятиметровими стелями буде 650 місць. Крім офісів, на першому поверсі працюватиме лаунж-зона з деревом посередині, рецепція, переговорні кімнати, скайп-руми, санвузли, велика барна стійка і трансформований івент-хол.

У проміжку між першими поверхами розташують велику зону нефіксованих робочих місць. На другому поверсі заплановано кухню та офіси з частково скляними стелями. Третій поверх відведуть офісам топ-менеджерів і керівників компаній.

Зазначають, що третій коворкінг мережі Creative States стилізують під кінематографічний ар-нуво: особливістю стане велика кількість хвилеподібних асиметричних ліній, які відтворюватимуть природні форми. 

На цей раз будівництво простору триватиме більше 60-ти днів.

Нагадаємо, всі попередні простори Creative States відкривалися у бізнес-центрах – БЦ Gulliver і БЦ «Сенатор». Останній відкрили у липні в стилі американських рок-кафе. Обидва коворкінги мережа зводила за 60 днів. Їхня загальна місткість становить 80 офісів на 700 робочих місць. Повідомляється також, що проект розвиватимуть у Європі.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button