Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/raketa.ua

Компанія Pokupon планує восени запустити в Києві сервіс доставки їжі «Ракета». Про це Retailers повідомив маркетинговий директор компанії Дмитро Демченко.

«Ракета» вже працює у Дніпрі з червня 2018 року. Модель скопіювали у британського сервісу Deliveroo.

За словами Демченка, за рік мобільний застосунок завантажили 80 тисяч разів. За день кількість замовлень сягає 300. Замовлення розвозять 50 кур’єрів.

«Вихід Glovo у Дніпрі не позначився на оборотах “Ракети”. Звісно, з’явилися ресторани, з якими ми не можемо співпрацювати через підписаний ними ексклюзивний контракт із Glovo. Але з тієї ж причини Glovo не може працювати з деякими ресторанами. Тут все залежить від того, хто перший “надів капці”», – розповідає Демченко.

Доставку їжі «Ракетою» також можна замовити через сайт Pokupon. Це стане перевагою бізнес-стратегії, адже Pokupon має два мільйона користувачів в Україні.

Фото: facebook.com/raketa.ua

Компанія планує почати експансію з Києва, а потім поширитися й на інші міста.

Pokupon вирішив запустити сервіс доставки їжі, надихнувшись успіхом китайської компанії Meituan. Це такий само сайт знижок, який почав запускати численні сервіси: доставку їжі, послуги масажу та манікюру, бронювання турів, замовлення таксі тощо.

Також цієї осені вірменська компанія планує запустити на українському ринку новий сервіс доставки їжі Menu.ua.

Наприкінці 2018 – на початку 2019 року в Києві почали працювати сервіси доставки їжі Glovo та UberEats.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button