На Великій Васильківській відкрилася кондитерська Rafinad (фото)
Кондитерська спеціалізується на авторських тартах.
Кондитерська спеціалізується на авторських тартах.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 311 днів. За цей час ми опублікували 26399 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Десерт «Екзотик». Компот із манго, маракуйя зі шматочками бананів. Фото: instagram.com/rafinad_by_katerina_peskova
На початку серпня на вулиці Великій Васильківській, 27, поруч із метро «Площа Льва Толстого», відкрилася кав’ярня-кондитерська Rafinad, повідомляє PostEat. Її розташовано у бутику Marsee’s.
Засновниця закладу – шеф-кондитер Катерина Пескова. Це її друга кондитерська, перша вже рік працює на Позняках.
Інтер’єр кондитерської Rafinad на Позняках. Фото: instagram.com/rafinad_by_katerina_peskova
Один із популярних десертів – тарт «груша з сиром брі», у складі якого – мигдальне-пісочне тісто, мус із сиром брі та карамелізована груша.
Кондитерська спеціалізується на авторських тартах. Також у меню тістечка, торти, макарони, різноманітна випічка. Серед напоїв – кава та лимонади.
Чізкейк готують на паровій бані, додають насіння бурбонської ванілі й покривають полуничним ганашем.
Профітроль «кава-карамель» або «манго-маракуйя» коштує 65 грн, «фісташка-малина» – 85 грн.
Нагадаємо, у лютому біля ботанічного саду Фоміна, відкрилася кондитерська Vam_bakery, в якій готують авторські десерти від бренд-шефа Надії Манчук.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті