Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Десерт «Екзотик». Компот із манго, маракуйя зі шматочками бананів. Фото: instagram.com/rafinad_by_katerina_peskova

На початку серпня на вулиці Великій Васильківській, 27, поруч із метро «Площа Льва Толстого», відкрилася кав’ярня-кондитерська Rafinad, повідомляє PostEat. Її розташовано у бутику Marsee’s.

Засновниця закладу – шеф-кондитер Катерина Пескова. Це її друга кондитерська, перша вже рік працює на Позняках.

Інтер’єр кондитерської Rafinad на Позняках. Фото: instagram.com/rafinad_by_katerina_peskova

Один із популярних десертів – тарт «груша з сиром брі», у складі якого – мигдальне-пісочне тісто, мус із сиром брі та карамелізована груша.

Кондитерська спеціалізується на авторських тартах. Також у меню тістечка, торти, макарони, різноманітна випічка. Серед напоїв – кава та лимонади.

Чізкейк готують на паровій бані, додають насіння бурбонської ванілі й покривають полуничним ганашем.

Профітроль «кава-карамель» або «манго-маракуйя» коштує 65 грн, «фісташка-малина» – 85 грн.

Нагадаємо, у лютому біля ботанічного саду Фоміна, відкрилася кондитерська Vam_bakery, в якій готують авторські десерти від бренд-шефа Надії Манчук.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button