Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Максим Бужанський. Фото: strana.ua

Майбутній депутат Верховної Ради Максим Бужанський, який балотувався у Дніпропетровській області від партії «Слуга народу», образив журналістку «Нового времени» Ольгу Духніч.

«Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв’ю з представником Слуги народу заявила, що я ностальгую за СРСР і “часами Януковича”. Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому, прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ», – написав він у своєму каналі в Telegram.

Йдеться про інтерв’ю Духніч із керівником «Слуги народу» Дмитром Разумковим.

Журналістка, у свою чергу, вважає, що депутат має вибачитися перед НВ.

«Щось відповідати пану Бужанському – це як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який нагидив вам на рукав пальто. Голуб живе просто: їсть і гидить, їсть і гидить», – написала вона у Facebook.

Ольга Духніч. Фото: facebook.com/olga.dukhnich

Журналіст В’ячеслав Шрамович нагадав, що менш як місяць тому Бужанський в інтерв’ю Strana.ua називав тих, хто погрожує журналістам, «тваринами».

«Будь-яка тварина, яка підняла руку або наважилася погрожувати громадянину, має понести покарання. Якщо вдарили журналіста, настане подвійне покарання, адже журналісти захищені окремим законом», – заявляв майбутній депутат.

Місяць тому президент Володимир Зеленський спитав «Де цей хлопчик?», маючи на увазі журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача.

Дещо пізніше голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що команді Зеленського не потрібні журналісти. «Ми спілкуємося з суспільством без посередників, без журналістів», – зазначив він.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button